GOLF-NORGE RUNDT//

Nytt æresmedlem av Hakadal GK

Mandag 16. september ble en svært spesiell dag for Hakadal Golfklubb da mangeårige ildsjel Terje Fagerhøi ble tildelt æresmedlemskap.

Terje Fagerhøi ble tildelt æresmedlemskap i Hakadal Golfklubb etter mange års tjeneste for golfklubben.
Publisert Sist oppdatert

Overraskelsen ble stor da Terje mottok utmerkelsen foran nesten 50 seniorer under avslutningen av årets golfsesong. Dette skriver Hakadal Golfklubb om sin ildsjel og nå æresmedlem:

20 år med dedikasjon og godt humør Terje Fagerhøi har vært en uunnværlig del av Hakadal Golfklubb i over 20 år. Gjennom sitt arbeid som frivillig har han bidratt til klubbens suksess på en rekke måter. Alt fra vedlikehold av fairwayer til utforming av skilt ved hullene. Hans håndverksmessige dyktighet og alltid gode humør har satt sitt preg på golfklubben, skriver de i begrunnelsen.

Terje Fagerhøi er kjent for sin utrettelige frivillige innsats, og han stiller alltid opp, enten det er under spesielle værforhold, tidlig søndag morgen eller sent på kvelden. Når banen er for våt til å klippe i arbeidstiden, er han den første som stiller uten å nøle. Hans evne til å møte enhver utfordring med en positiv innstilling har gjort ham til en høyt verdsatt person blant medlemmene.

En velfortjent heder og æresmedlemskapet ble delt ut som en anerkjennelse av Terjes mangeårige innsats for klubben. Han er den første som mottar denne utmerkelsen siden klubbens presidenter og eierne av Aas Gaard Golfpark. Dette er en spesiell ære som gjenspeiler verdien av Terjes Fagerhøi bidrag gjennom årene, mener golfklubben videre.

Norsk Golf stiller seg i rekken av gratulanter.

Powered by Labrador CMS