Golf-NOrge RUNDT//

Tidligere Toppgolf blir til Haga Golfsenter

Senteret vil omfatte simulatorer, treningsområder og ikke minst driving rangen.

Toppgolf er straks en saga blott og Haga Golfsenter blir det nye navnet.
Publisert Sist oppdatert

I mai i år ble det offentliggjort at Haga Golf tar over Toppgolfs virksomhet. Senteret vil etter hvert omtales som HAGA GOLFSENTER, og omfatte innendørssenteret med simulatorer, treningsområder og ikke minst driving rangen. 

De gleder seg masse til å fortsette å utvikle Norges største og mest komplette treningsanlegg for golf. Haga Golf vil drive senteret med utgangspunkt i samme teknologi for driving rangen (Toptracer) og simulatorsenteret (Full Swing). 

Haga Golf ønsker også å videreutvikle senteret med flere tilbud og moderne løsninger for å tilpasse seg morgendagens etterspørsel. De har flere spennende tiltak på gang som vil bli offentliggjort så snart de er klar med disse tiltakene.

Fra og med fredag 1. november 2024 vil all kommunikasjon publiseres på Haga Golfs sosiale medie-kanaler, og Toppgolfs kontoer vil etter hvert fases ut og deaktiveres. 

Det jobbes også med å få på plass en helt ny nettside for golfsenteret som skal ligge under www.hagagolf.no. Nettsiden til Toppgolf vil fortsatt være i drift fram til den nye nettsiden er klar, skriver Carina Boley Gudbrandsrud, senterleder hos Haga Golf. 

Powered by Labrador CMS