lpga tour//

Borge jakter topplassering

Celine Borge fulgte opp den gode førsterunden med -2 fredag, og selv om hun falt litt på resultatlisten har hun kort vei opp til en virkelig god plassering.

Celine Borge har vært god på greenene de to første rundene.
Publisert

Celine Borge har hatt en forglemmelig sesong på LPGA-touren så langt, og må bruke de siste turneringene til å forbedre kategorien sin til neste år. Under Kroger Queen City Challenge i Ohio føk hun ut av startblokkene.

Allerede etter syv hull av førsterunden var Vestfold-spilleren fire slag under par, uten å ha omsatt sjansene på de to tidlige par 5-hullene. Borge nullet deretter ut de to bogeyene på 10 og 11 med birdier på 12 og 14, før hun avsluttet runden med bogey på 17 og en ny birdie på hull 18. 

Det holdt til en 68-runde (-4), og en delt 8. plass, ett slag bak superstjernene Nelly Korda og Leona Maguire.

Fredag startet Vestfold-spilleren også godt, med et par og to birdier på sine tre første hull. Resten av frontnine inkluderte én birdie og en bogey, som tok Borge til -6 etter runding.

Den scoren stod seg etter hull 18 også, da Tønsberg-jenta fullførte runden med en birdie, en bogey og syv par. Borge ligger på en delt 23. plass etter halvspilt turnering, seks slag bak thailandske Jeeno Thitikul som leder, men kun tre slag bak fire spillere på 4. plass.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS