lpga tour//

Borge med god avslutning

Etter en tung andre- og tredjerunde fant Celine Borge (26) tilbake til torsdagsformen under siste spilledag av Kroger Queen City Championship i Ohio.

Celine Borge fikk rettet opp skuta under søndagens sisterunde, og gikk -3.
Publisert Sist oppdatert

Celine Borge har ikke fått det helt til på LPGA-touren så langt denne sesongen. Etter en fantastisk start på Kroger Queen City Challenge falt Vestfold-spilleren på ledertavlen i tospann med to tøffe runder. 

For allerede etter syv hull av førsterunden var Borge fire slag under par.  Deretter nullet hun ut de to bogeyene på 10 og 11 med birdier på 12 og 14, før hun avsluttet runden med bogey på 17 og en ny birdie på hull 18. 

Andrerunden ble gått på -2, som tok Borge til en delt 24. plass.

Den innholdsrike lørdagen fraktet 26-åringen til en 61. plass. Runden inneholdt tre birdier, fem bogeyer og en lei dobbel på veien til 76 slag (+4). 

Borge var solid fra teeboksen, men traff kun halvparten av greenene og ble straffet hardt rundt greenområdene.

Søndag var hun tilbake slik hun startet. Tønsberg-jenta gikk sine første ni hull tre slag under par, etter tre kjappe birdier på hull 4, 5 og 7. Hun forble på -3 for dagen, etter å ha komplementert en birdie og en bogey med syv par på backnine. 

Dermed klatret hun 12 plasser, opp til en 49. plass. 

Den ferske OL-vinneren Lydia Ko leverte en fantastisk sisterunde på 63 slag (–9), og vant turneringen med fem slag ned til thailandske Jeeno Thitikul. Ko endte –23 totalt. 

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS