Lpga tour //

Borge misset kutten i Canada 

Det ble ingen optimal oppladning til sommerlekene i Paris for norske Celine Borge, da hun misset kutten med to slag i CPKC Women's Open.

Syv bogeyer på andrerunden satte en effektiv stopper for helgespill for OL-klare Borge.
Publisert Sist oppdatert

Etter åpningsrunden på to over par vaket Celine Borge omtrent midt i feltet, og hadde behov for en god andrerunde for å få lov til å snøre på seg golfskoene lørdag og søndag.

På en dag hvor Vestfold-spilleren leverte tre birdier, lå hun akkurat innenfor kuttgrensen med fire hull igjen å spille. Men med bogey på 15, to par og en ny bogey på hull 18 ble det to slag for mye.

31 år gamle Coughlin jakter sin første seier på LPGA-touren denne helgen.

Dette er den norske jentas tolvte missede kutt denne sesongen, etter forrige ukes opptur med en sterk 7. plass i Dana Open.

Nå ventes det at Borge tar seg noen dager fri før hun kommer tilbake til hitsiden av Atlanteren og starter forberedelsene til det som for mange er sommerens høydepunkt. Til OL-turneringen får hun følge av klubbvenninne Madelene Stavnar.

Amerikansk i tet

CPKC Women's Open ledes av Lauren Coughlin på -6. Amerikaneren har ett slag å gå på til sør-koreanske Haeran Ryu og australske Hannah Green.

De norske damene slår ut i Paris den 7. august, mens Viktor Hovland og Kristoffer Ventura jakter edelt metall på Le Golf National én uke før. 

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS