Korn ferry championship//

Falt på ledertavlen etter tung lørdag

Kristoffer Ventura (29) fikk det ikke helt til å stemme under lørdagens «moving day» i Korn Ferry-avslutningen, men ligger fortsatt godt innenfor grensen til opprykk.

Søndag skal PGA Tour-kortet sikres for Kristoffer Ventura.
Publisert

Ventura gikk førsterunden to slag under par, og lå på delt 11. plass etter 18 av 72 hull. Med det beholdt han 23. plassen i sammendraget. De 30 beste etter denne ukens turnering belønnes med opprykk til PGA Tour neste sesong.

– En bra dag. Jeg startet litt rolig på front, men gjorde en del birdier på back. Litt kjedelig med dobbelbogey på hull 17. Utenom det, er jeg ganske fornøyd, sier Ventura til rettighetshaver Max etter runden. 

Norsk-meksikaneren fortsatte med mange gode golfslag fredag, og klatret til en delt 7. plass etter en ny runde to under par. 

Scorekortet inneholdt tre birdier, én bogey og 14 par, som må kunne sies å være en noe ukarakteristisk runde fra Ventura. Opp til lederen Zach Bauchou hadde han seks slag, men kun to opp til duoen på andreplass.

På lørdag gikk det dog litt tråere for 29-åringen. Han hentet seg litt inn etter tre tidlige bogeyer, men endte +2 for dagen og ramlet 17 plasser på ledertavlen. I kampen om opprykk ligger han prosjektert som nummer 25, fortsatt med god klaring ned til den viktige 30. plassen.

Lederballen har ett hull igjen, og Bauchou har fått selskap i tet av landsmann Doc Redman.

Ventura slår ut på sesongens siste runde søndag, og den kan følges på Max fra klokken  18:30.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS