Dp world tour//

God «moving day» fra de norske guttene

Både Kristoffer Reitan og Mats Ege leverte svært solide tredjerunder i Danmark, og ligger an til topplasseringer før avslutningen. 

Kristoffer Reitan fortsatte det solide spillet i Danish Golf Championship.
Publisert Sist oppdatert

Etter en fantastisk andrerunde i grusomt vær, hadde Kristoffer Reitan kun to slag opp til Lucas Bjerregaard fra sin delte andreplass. Selv om det er litt lenger opp til dansken etter runde tre, har nordmannen all grunn til å være fornøyd. 

Med et fargerikt scorekort, bestående av blant annet en eagle, fire birdier, to bogeyer og en dobbelbogey, gikk 26-åringen to under par lørdag. Det er godt nok til en delt syvendeplass, med fem slag opp til Bjerregaard.

Reitan la golfkøllene på hylla i 2022, men er tilbake, og viser at han absolutt har noe på en golfbane å gjøre.

Slaget bak følger landsmann og førsteårsproff Mats Ege, som også vartet opp med en eagle lørdag. Akkompagnert av fire birdier, to bogeyer og 12 par gikk 24-åringen -4 for dagen, og ligger --6 totalt.

Mats Ege leverer på Europas øverste nivå.

Danish Golf Championship avsluttes søndag, og de norske guttene slår ut 11:07 (Ege) og 11:18 (Reitan). Turneringen kan følges på Viaplay Golf, med kommentator Joakim Mikkelsen.

Kristian Krogh-Johannessen og Espen Kofstad stilte også til start i Århus, men misset kuttgrensen med henholdsvis fire og ett slag.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS