NORWEGIAN PARAGOLF OPEN//

Havnaas grep en pallplass på Kongsvingers GK 

Mette Havnaas er blind. I helgen endte hun på 3. plass i Norwegian Paragolf Open på Kongsvingers GK.

Mette Havnaas
Mette Havnaas imponerte nok en gang med godt spill i helgen.

Nærmere 50 paragolfere med ulike utfordringer og handicap møttes til dyst på Kongsvingers GK i helgen. 

Blant deltagerne var Mette Havnaas. Vestfold GK-spilleren er blind, men finner likevel veien til hullene lettere enn de fleste av oss. Søndag endte det med tredjeplass i sterk konkurranse med 16 spillere i A-klassen, kategori 1.

Det var lite å gjøre med den svenske klassevinneren, Melker Hasselgren Axelson, som gikk helt til topps med en nettoscore tre over par (69 og 78 slag). På andreplass fulgte Niclas Amundsen (Drøbak GK), fem slag bak den seirende svensken, med Havnaas hakk i hæl på +9 etter nettorunder på 74 og 79 slag.

A-klassene (kategori 1 og 3) spilte slagspill med fullt handicap, mens B-klassene (kategori 2, 4) og mix-klassen (kategori 5) konkurrerte om flest stableford-poeng.

I kategori 3 for døve gikk Ole Røren (Drammen GK) til topps etter runder på 80 og 75 slag netto. Kategori 2 ble vunnet av svenske Marina Hjelmäng med 73 poeng på helgens to runder, mens Åsmund Dehli (Vestfold GK) og Christian Kruse Malerstuen (Østmarka GK) tok hjem førstepremiene i kategori 4 og 5, med henholdsvis 21 og 49 poeng.

Her er resultater

Powered by Labrador CMS