PGA tour//

Hovland avsluttet med stil: – Jeg klarte å hakke meg rundt

Etter en avslutningsrunde på 65 slag, skal Viktor Hovland på norgesferie.

Viktor Hovland avsluttet golfhelgen med å hakke seg rundt til en 65-runde.
Publisert Sist oppdatert

Viktor Hovland avsluttet Travelers championship med stil, og kan gå med hevet hodet etter det som i skrivende stund ser ut til å bli en plassering akkurat blant de tjue beste. Søndagens runde på 65 slag er nordmannens nest beste denne uka, og var feilfritt om man ser bort fra en bogey på det niende hullet.

– Det var bra resultatmessig, og hyggelig å klatre på ledertavlen, sier Hovland i et intervju vist på Eurosport etter runden.

Positiv statistikk

Hovland har vært høyt oppe på utslagsstatistikken hele uken, men på søndag var virkelig driveren stilt inn. I skrivende stund topper Hovland statistikken fra tee. Også når det gjelder presisjon og lengde er Hovland inne på topp 10. Statistikken viser også at puttingen er på bedringens vei, men at det er de korte jernene Hovland sliter med.

– Det ser ut til at ting går i riktig retning, men jeg har fortsatt en jobb å gjøre for å bli mer sikker på meg selv. Jeg klarer å hakke meg rundt, sier verdens sjette beste golfspiller.

Hjem på ferie

Hovland blir ikke å finne på startstreken i Rocket Mortgage Classic neste uke. Hovland står oppført i startfeltet i Scottish open, men det neste store målet for nordmannen nå, er the Open championship som spilles 18. til 21. juli.

– Nå blir det litt pause på ferie hjemme i Norge. Jeg skal jobbe litt med svingen, og prøve å gjøre den litt mer stabil, samt trene mye nærspill, sier Hovland.

Verdens beste golfspiller, Scottie Scheffler (USA), vant turneringen etter å ha overvunnet Tom Kim (KOR) på første omspillshull.

Ledertavle

Powered by Labrador CMS