VIKTOR HOVLAND//

Hovland har flyttet ut fra Ventura - og blitt medlem i eksklusiv Florida-klubb

Som første europeer har Viktor Hovland takket ja til å bli ambassadør for den eksklusive amerikanske golfklubben Panther National. 

Viktor Hovland har flyttet ut fra Kristoffer Ventura og kjærestens hus i Florida.
Publisert

Samtidig som den ferskeste nyheten om Hovland kommer, bekrefter Kristoffer Ventura at kameraten har flyttet ut av Ventura og kjærestens hus i Florida som ligger rett ved den eksklusive klubben i Palm Beach Gardens i Florida. 

– Han var og hentet tingene sine for et par uker siden, sier Ventura til Max.

Norsk Golf har ikke fått bekreftet fra Hovland selv om han har meldt flytting til det eksklusive anlegget, men ifølge facebookgruppen Viktor Hovland Fan Club, har Hovland allerede flyttet inn.

Luksus

Det var onsdag denne uken at nyheten om at Hovland blir ny ambassadør for - og medlem i - golfklubben som består av 218 luksushus på et fire hundre mål stort område i tillegg til en atten hulls mesterskapsbane. Golfbanen er designet av Jack Nicklaus og Justin Thomas, og anlegget har for øvrig både livsstilssklubb, spa, bassenger, hytter, tennisbaner og naturstier.

– Som klubbens første europeiske ambassadør, representerer Viktor klubbens europeiske røtter og den internasjonale golfånden som inspirerer vår visjon. Han har etablert seg som en verdensstjerne, og vi er utrolig stolte over å ha ham på laget vårt, skriver Panther National på sin hjemmeside og instagramkonto.

Viktor Hovland fra årets Players, som spilles hvert år på TPC Sawgrass i Florida.

Golfklubben åpnet dørene i november i 2023, og er langt fra for hvem som helst. Man må nemlig bli invitert, slik Hovland har blitt, for å kunne bli medlem. Ifølge New York Post koster det i underkant av 5,5 millioner kroner å melde seg inn. I tillegg kommer en årlig kostnad på 330 000 kroner.

Første europeer

Ifølge Panther National blir Hovland den tiende ambassadøren for klubben. I tillegg til nevnte Nicklaus og Thomas, er også Morgan Hoffmann, Cameron Young, Xander Schauffele, Lexi Thompson, Camilo Villegas, Erik van Rooyen og Nick Dunlap ambassadører.

– Det er en ære å ønske Viktor Hovland velkommen til Panther National. Viktor er en av verdens beste golfspillere, og at han blir ambassadør for vår klubb, er et stort øyeblikk for oss, sier Dominik Senn, grunnlegger og president i Panther National.

Til Max sier Ventura at han ikke vet om Hovland har flyttet inn på Panther National. Før Hovland flyttet inn midlertidig hos Ventura, bodde han i et hus i Oklahoma, som han fortsatt eier.

Powered by Labrador CMS