PGA TOUR//

Hovland ryddet opp etter trøblete start

Viktor Hovland bruker Scottish open som en oppladning til neste ukes the Open på Royal Troon. Fredagens runde viste at nordmannen har litt av hvert å jobbe med.

Viktor Hovland hevet spillet kraftig etter en trøblete start på dag to av Scottish open.
Publisert Sist oppdatert

Denne uken spiller Viktor Hovland og de andre golfstjernene turneringer både på Europatouren (Scottish open) og PGA-touren (Isco championship). Selv om det står både viktige rankingpoeng og penger på spill. i tillegg til heder og ære, er nok turneringen i Skottland spesielt, mest som en forberedelse og oppladning til neste ukes the Open å regne.

For Hovlands del startet turneringen lovende, og etter en åpningsrunde på 67 slag lå nordmannen på 34.-plass

Men etter en særdeles trøblete start på andrerunden, så Hovland ut til å være i reell fare for å misse kutten, for med bogey - dobbelbogey på de to første hullene, og +3 for dagen så det i det hele tatt mørkt ut med tanke på helgespill for Hovland.

Men Hovland er ikke verdens sjuende beste golfspiller uten grunn, og etter ti hull var det tapte hentet inn igjen. Etter birdier nummer fem og seks for dagen på hull 13 og 15, var Hovland nesten tilbake der han startet dagen på ledertavlen.

Bogey på det nest siste hullet for andre dag på rad, gjør at Hovland ligger på delt 47.-plass etter halvspilt turnering, åtte slag bak lederen Ludvig Åberg (SWE) som leder turneringen på -12. Hovland ligger åtte slag bak.

På lørdag slår Hovland ut klokken 1024, lokal tid. Nordmannen spiller sammen med Wyndham Clark (USA).

Ledertavlen

Powered by Labrador CMS