toursveipet//

Mazarino herjer i sesongavslutningen

Tina Mazarino er allerede klar for Ladies European Tour, men har på ingen måte tatt foten av gasspedalen i sesongens siste turnering.

Tina Mazarino og Robin Haglund Mathisen
Tina Mazarino og Robin Haglund Mathisen har hatt gode grunner til å smile på golfbanen denne sesongen.
Publisert Sist oppdatert

LET Access Series

Det er allerede skrevet i stein at Tina Mazarino, som har hatt en helt fantastisk sesong, tar turen opp til Europas høyeste nivå neste sesong. 

24-åringen fortsetter å vise hvorfor under Iberdrola Calatayud Ladies Open i Spania. Etter to runder ligger den norske jenta plassert som nummer to, ett slag bak ledende Sara Byrne fra Irland.

Mazarino har levert runder på henholdsvis 69 og 67 slag (par 72), og sitter meget fint i det før lørdagens avslutningsrunde.

De resterende norske har hatt det en del tøffere i den spanske varmen. Maiken Bing Paulsen (+3, T48) og Karoline Lund (+3, T48) klarte kuttgrensen med et nødskrik, etter at det ble gjort noen sene bogeyer fra de riktige spillerne. Michelle Forsland (+5, T77) er ferdigspilt før sisterunden.

Se ledertavle

Ladies European Tour

Madelene Stavnar har tatt den lange turen til Kina denne uken, men fikk det ikke til å stemme under førsterunden i Shenzhen. Tre birdier ble akkompagnert av seks bogeyer på veien til en 76-runde, som foreløpig plasserer OL-deltakeren på en delt 73. plass, ti slag bak franske Celine Boutier som leder på -7.

Se ledertavle

Ecco Tour

Fire norske pegget opp i Danmark denne uken. Av disse gjorde Aleksander Slettemsdal det best. Nøtterøy-spilleren endte på par etter tre runder, ti poeng bak danske Christian Jakobsen som vant.

Mikkel Antonsen, Jørgen Winther og Casper Kennedy misset kutten.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS