Korn ferry//

Misset cuten i første sluttspillsturnering

Kristoffer Ventura (29) kjemper om PGA Tour-kortet, men fikk en tung start på sluttspillet og vil falle på Korn Ferrys sammenlagtliste.

Ventura var to slag unna kuttgrensen i Albertson Boise Open.
Publisert

Det knytter seg stor spenning til Kristoffer Venturas sesongavslutning på Korn Ferry Tour. Før Albertsons Boise Open denne uka lå nordmannen på 20. plass, godt innenfor de 30 beste som premieres med opprykk til PGA Tour neste sesong.

Torsdag åpnet Ventura to under par i Idaho. Med som vanlig lave scorer på Korn Ferry-touren, hvor spillerne er gode og banene enklere enn på PGA-touren, holdt det kun til en delt 40. plass  etter første spilledag. 

Under fredagens runde gjorde norsk-meksikaneren en eagle og tre birdier, men de gode hullene ble dessverre akkompagnert av fem bogeyer, som gjorde kuttgrensen to slag for langt frem. 

I skrivende stund er Ventura antatt å falle til en 21. plass i sammendraget, men dersom noen av spillerne rett bak han får en god helg vil 29-åringen havne lenger ned. 

Neste uke er det et opphold for Korn Ferry-gutta, før neste sluttspillsturnering går av stabelen 12.-15. september i Franklin, Tennessee. 

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS