Korn ferry//

Nærmer seg PGA-touren etter bogeyfri søndag

Kristoffer Ventura (29) beveget seg riktig vei på ledertavlen da han leverte et scorekort fritt for firkanter etter sisterunden av Nationwide Children's Hospital Championship.

Det skal meget mye til om Kristoffer Ventura ikke får pegge opp på PGA-touren kommende sesong.
Publisert Sist oppdatert

Før siste turnering på Korn Ferry Tour ser det meget lovende ut med tanke på en retur til PGA-sirkuset for Kristoffer Ventura.

De 75 øverst plasserte på nevnte poengliste etter avsluttet turnering søndag kveld får møte til Korn Ferry Championship neste uke. 

Nordmannen ligger som nummer 23 i sammendraget, og det skal mye til for at åtte spillere går forbi han på målstreken. I Nationwide Children's Open kunne han gjort det umulig for konkurrentene.

Ventura åpnet turneringen fantastisk og lå kun slaget bak teten etter -4 på torsdag. Men etter syv bogeyer og kun tre birdier fredag og lørdag var 29-åringen tilbake på par for turneringen, på en delt 51. plass.

Så var det altså slutt på bogeyene. Søndag gikk Oslo Golfklubb-medlemmet en litt ukarakteristisk runde på -3, som inkluderte tre birdier og 15 par. Med det klatret han til en foreløpig 35. plass. Det er fortsatt spillere igjen på banen som kan endre stillingen noe.

På toppen finner vi i skrivende stund Pontus Nyholm og Frankie Capan III, slaget foran en trio av spillere. Ledergruppen, med Capan inkludert, har syv hull igjen å spille.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS