korn ferry//

Ny 73-runde – klatret tre plasser i sammendraget

Kristoffer Ventura falt 24 plasser på resultatlisten, men da de riktige spillerne foran trøblet rykket han tre plasser opp i kampen om PGA Tour-kortet.

Kristoffer Ventura nærmer seg en retur til golfens gjeveste selskap.
Publisert

Før siste runde av nest siste turnering på Korn Ferry Tour ser det meget lovende ut med tanke på en retur til PGA-touren for Kristoffer Ventura.

Nordmannen ligger som nummer 23 i sammendraget, og det skal mye til for at åtte spillere går forbi han på målstreken. I Nationwide Children's Open kunne han gjort det umulig for konkurrentene.

Ventura åpnet turneringen knallsterkt og lå kun slaget bak teten etter -4 på torsdag. Men etter syv bogeyer og kun tre birdier fredag og lørdag er 29-åringen tilbake på par for turneringen, på en delt 51. plass.

Men, i og med at svenske Pontus Nyholm (T3) ikke lenger leder, og amerikanske Noah Goodwin (T5) falt fire plasser under lørdagens «moving day», klatret Hovlands romkamerat tilbake til en prosjektert 23. plass på poenglisten.

De 75 øverst plasserte på nevnte poengliste etter avsluttet turnering søndag kveld går videre til Korn Ferry Championship neste uke. Der er Ventura sikret plass uavhengig av hva som skjer på sisterunden.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS