let access series//

Sikret opprykk med gnistrende sisterunde

Med en bogeyfri 64-runde klatret Tina Mazarino (24) helt opp til en tredjeplass på fredagens avslutningsrunde, og sikret seg samtidig plass på Ladies European Tour neste år.

Etter en fantastisk sesong sikret Tina Mazarino seg plass på Ladies European Tour med en 3. plass i Frankrike.
Publisert

Etter å ha tatt sin første seier på LET Access Series for en snau måned siden, har Tina Mazarino fulgt opp med tre topp 10-plasseringer, og sikret full kategori til neste sesongs Ladies European Tour med denne ukens tredjeplass i Lavaux Ladies Open.

Og for en måte hun gjorde det på. 

Den solide førsterunden på -5 ble fulgt opp av en litt seigere dag på jobben torsdag. En dag på +1 gjorde at den norske jenta falt til en 14. plass på resultatlisten.

Fredag slo 24-åringen tilbake med sin desidert beste runde for sesongen. Kjekstad-spilleren føk ut av startblokkene med seks birdier på de ni første hullene, og fulgte opp med tre nye sirkler på scorekortet etter runding. 

Når bogeyene i tillegg uteble og resultatet ble -8 (-14 totalt) endte hun som nummer 3, etter at engelske Billie-Jo Smith og Mimi Rhodes også leverte kanonavslutninger.

– Hele teamet er kjempeglade. Hun og Robin (kjæreste og caddie) har vært tro til planen de la etter fjoråret – Tina har blitt sterkere samtidig som hun har jobbet hardt med den mentale treneren sin. Vi er stolte av dem, og skal glede oss noen dager før planen for neste år blir lagt, sa en stolt far og manager, Per Mazarino etter turneringen.

Mimi Rhodes vant turneringen etter omspill.

Karoline Lund (-3, T18) og Michelle Forsland (+2, T46) klarte også kutten i turneringen, mens Kristin Sim (+5, T70) og Hanne Sofie Borgen (+27, 105) fikk helgefri.

Powered by Labrador CMS