Korn Ferry tour championship//

Stø kurs mot PGA-touren

Etter en ny solid forestilling på fredagens andrerunde ligger Kristoffer Ventura meget godt an i Korn Ferry Championship.

Kristoffer Ventura spiller god golf så langt i French Lick, Indiana. Det skal godt gjøres å finne en kalkulator som kommer frem til noe annet enn at det blir en retur til PGA Tour for nordmannen.
Publisert Sist oppdatert

Ventura gikk førsterunden to slag under par, og lå på delt 11. plass etter 18 av 72 hull. Med det beholdt han 23. plassen i sammendraget. De 30 beste etter denne ukens turnering belønnes med opprykk til PGA Tour neste sesong.

– En bra dag. Jeg startet litt rolig på front, men gjorde en del birdier på back. Litt kjedelig med dobbelbogey på hull 17. Utenom det, er jeg ganske fornøyd, sier Ventura til rettighetshaver Max etter runden.

Norsk-meksikaneren fortsatte med mange gode golfslag fredag, og klatret til en foreløpig delt 7. plass etter en ny runde to under par. 

Scorekortet inneholdt tre birdier, én bogey og 14 par, som må kunne sies å være en noe ukarakteristisk runde fra Ventura. Opp til lederen Zach Bauchou har Hovlands romkamerat seks slag, men det er kun to opp til duoen på andreplass.

Turneringen kan følges på Max fra klokken 18:00 lørdag.

Ventura slår ut 16:05, sammen med tyske Jeremy Paul og argentinske Nelson Ledesma.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS