korn ferry//

Tøff andrerunde – henger fortsatt godt med

Avstanden til teten ble større enn ønsket på fredagens runde, men Kristoffer Ventura (29) har fortsatt los på en god plassering i sesongens nest siste turnering.

Etter en god førsterunde måtte Kristoffer Ventura jobbe hardere på runde to av Nationwide Children's Open.
Publisert

Før sesongens nest siste turnering lå Kristoffer Ventura som nummer 23 i sammendraget på Korn Ferry-touren, hvor de 30 beste rykker opp til det gjeve selskap på PGA-touren, med to turneringer igjen av sesongen.

I neste ukes Korn Ferry Championship er feltet halvert og spilles uten kutt, som gjør at Ventura vil ta med seg poeng uavhengig av plassering. Det nærmer seg med andre ord matematisk svært usannsynlig at norske golftilhengere ikke får to favoritter på PGA-touren neste sesong.

Etter første runde var nordmannen plassert som nummer seks, kun ett slag bak en kvintett i front. Ventura slo lengst fra tee og gjorde flest birdier i feltet torsdag.

Etter runden var det en fornøyd Ventura som svarte på spørsmål fra Eurosport.

– Det var veldig stabilt i dag, bortsett fra ett hull som ikke gikk så bra (dobbelbogeyen på hull 14, journ.anm), men utenom det klarte jeg å holde meg tålmodig og gjøre en del birdies. Det er veldig deilig å slå ballen bra og sette noen putter, sa han etter runden. 

Fredag gikk det litt tråere. 29-åringen gjorde én birdie, tre bogeyer og 14 par på 73-runden (par 71) sin, og har i skrivende stund falt til en delt 26. plass, syv slag bak svenske Pontus Nyholm som leder.

Det gjør at Ventura nå er prosjektert som nummer 26 også på sammenlagtlisten. 

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS