DP WORLD TOUR//

Tung avslutning for de norske gutta

Med tre hull igjen lå Mats Ege (24) på en delt fjerdeplass etter en meget god sisterunde. Dessverre dukket det opp problemer på vei inn til klubbhuset.

Mats Ege var med helt i toppen frem til det gjenstod tre hull på Lübker Golf Resort i Århus.
Publisert

Etter tre solide runder for både Mats Ege og Kristoffer Reitan, ble det tyngre da det hele skulle avsluttes søndag ettermiddag. Men Ege startet godt.

Da han gikk av green på hull 15 hadde 24-åringen gjort fem birdier, to bogeyer og åtte par, og lå på en delt 4. plass før de krevende siste tre. 

Det er tre hull førsteårsproffen har slitt med hele uken. Nordmannen var fire over par på 16, 17 og 18 de tre første spilldagene, og fikk trøbbel igjen i dag.

Det startet med en bogey etter en sur treputt på 16, og fortsatte med en ny bogey etter et utslag som gikk for langt venstre på 17. På turneringens siste hull skled innspillet høyre og inn i sivet ved siden av green. Ege brukte to forsøk på å komme seg ut og avsluttet en ellers meget god turnering med en dobbelbogey. 

Med +1 for dagen og -5 totalt ble det en 19. plass på den tidligere East Tennessee State-eleven.

Reitan fikk det også tøft

Med tre bunnsolide dager bak seg ble søndagen til det andre norske håpet også en vanskelig affære, selv om han også åpnet godt. Etter fem hull var Oslo-gutten -2, og jaktet topplassering. 

Etter 18 spilte inkluderte scorekortet to dobbelbogeyer, fem bogeyer, tre birdier og åtte par. Med en runde fem over par falt en nybarbert Reitan til en delt 52. plass på -2 totalt.

Fransk dominans på sisterunden

Frederic Lacroix satte foten på gasspedalen da det hele skulle avgjøres. I duell med hjemmehåpet Lucas Bjerregaard gikk franskmannen -6, og vant turneringen med hele fire slag.

Dette var Lacroix sin første seier på DP World Tour.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS