HØSTSALGET//

Nå kan du gjøre et kupp – her er syv tips å sjekke ut

Høsten er her. Det er på tide å sjekke ut tilbudene i din lokale proshop eller nettbutikk. 

Publisert

Årets sesong går mot sin ende – i hvert fall her hjemme. Denne uken kom de første meldingene om baner som stenger. Det er aldri gode nyheter for oss som er glade i golf. Men det alltid lys å finne i de mørke månedene også.

Høsten er den beste tiden for å starte planleggingen av et nytt golfår, eller forlenge sesongen med tur utenlands. Kanskje trenger du noe nytt også? I så fall bør du oppsøke din nærmeste proshop for å sjekke ut høsttilbudene. 

Når lagrene nå skal tømmes for å gjøre plass til nye produkter i 2025, er det mange gode kjøp der ute. Og glem ikke Finn.no! Bruktmarkedet for golfutstyr er stort, og det er gull å finne til en rimelig penge. I tillegg sparer du miljøet med gjenbruk. Så ta våre anbefalinger som inspirasjon, og finn din egen vei til hva som passer deg og din lommebok best.

Her er syv favoritter etter en morgenrunde i utvalgte nettbutikker:

BigMax Autofold FF Svart

Før: 3499,- Nå: 2799,-

Er du ute etter en lett og stabil golftralle i god kvalitet? Som tar liten plass når du slår den sammen? Big Max Autofold FF er en av våre absolutte favoritter. Denne kan du legge sammen flatt og raskt med et enkelt håndgrep, og samtlige tre hjul felles automatisk inn og ut. Vekten er bare åtte kilo. På Dormy.coms eget kundebarometer scorer trallen 4,8 på en skala fra 1 til 5. Det samsvarer med våre egne vurderinger.

Sjekk tilbudet


Adidas Tour360 2024

Før: 2399,- Nå: 1699,-

Undertegnede har de siste sesongene gått hundrevis av golfmil i Adidas golfsko. Valget er tatt utifra passform, kvalitet og stabilitet. Stort sett har det vært en sann glede, med ett unntak. Tidligere modeller hadde en tendens til å gnage på hælen de første milene, men med 2024-versjonen av Adidas Tour360 var problemet borte. Med en vanntett læroverdel og en imponerende Boost-såle går du tørrskodd på myke fairwayer, uansett forhold. Nå kan du sikre deg et par med nær 30% rabatt – om du finner riktig størrelse.

Sjekk tilbudet


FootJoy Weathersof Men 

Før: 169,- Nå: 79,-

Golfhansker fra FootJoy har alltid vært et sikkert valg. Weathersof er en klassisk allværshanske som er utviklet gjennom flere år. Holdbarheten er blitt forbedret, og det elastiske nettmaterialet langs fingre og knoker gir deg en komfortabel hanske, samtidig som det gir god passform og fleksibilitet. Nå kan du sikre deg den til under halv pris – om du har en hånd som passer de gjenværende størrelsene.

Sjekk tilbudet


Odyssey O-Works 17 Black 2-Ball

Før: 2399,- Nå: 1499,-

Den klassiske 2-ball-putteren til Odyssey er en av de mest suksessrike seriene på markedet de siste tiårene. Putteren har tydelige siktelinjer og en myk og tilgivende slagflate. Det gir en god følelse og ballen ruller umiddelbart. At den er «face balanced» betyr at den passer deg med en rettere slagtype (sjekk om du liker å føre putteren på en rett linje bakover og rett gjennom ballen, uten en buet bevegelse).

Sjekk tilbudet


Puma Phantomcat Nitro Herre

Før: 2199,- Nå: 1299,-

Vi innrømmer det: Vi er glade i golfsko! Så glade at over 40% rabatt på Puma Phantomcat Nitro i åpningsfesten til Golfshopen.no til frister til kjøp. Skoen kommer med såkalte «flexspikes» under sålen, som med sin nyskapende form skal gi økt komfort og sikrer godt grep på banen i alle slags forhold. Her er det fortsatt bra med størrelser å velge blant.

Sjekk tilbudet


Titleist TSR1 Driver

Før: 6499,- Nå: 3699,-

La det være sagt med en gang: Ikke bruk mange tusen på en ny driver uten å få den testet og tilpasset. Alle store merker har ulike køllehoder til ulike typer spillere, og ikke minst er det en jungel av skaft der ute. Som nordmenn ville vi vel aldri kjøpt ski uten at en kyndig person ga oss riktig utstyr utifra høyde, vekt, ferdighetsnivå og bruksområde? Det er ganske likt med golfkøller. Men vet du hva du trenger, er det gode kjøp der ute nå – som denne TSR1-driveren på Golfshopen.no. Titleist kom med ny metallserie i høst. Det gjør at forrige generasjon, TSR-serien, er å finne å til nedsatt pris mange steder. 

Sjekk tilbudet


J. Lindeberg Ash Light Packable Golfjakke

Før: 1699,- Nå: 1120,-

De største rabattene der ute finner du på klær. Onlinegolf.no er blant dem som tømmer ut mye av lageret nå. Og høsten er tidspunktet for å sikre seg kvalitet til nedsatt pris. Denne jakken fra J. Lindeberg er superlett, vannavstøtende og vindtett. Det gjør den til den ultimate jakken og ha i bagen slik at du kan ta den fram når du trenger den. Stretchy materiale er en nødvendighet i svingen.

Sjekk tilbudet


Powered by Labrador CMS