GOLF-NORGE//

Snart får du to nye norske golfbaner på Trackman

Sola GK oppgraderer driving rangen med danskenes sporingsteknologi – og treningshallen med nye og flere simulatorer.

Sola Golfklubb
Sola Golfklubb har to 18-hullsbaner – Forus og Solastranden – som snart blir tilgjengelig også i Trackmans banebibliotek.
Publisert Sist oppdatert

Sola Golfklubb har inngått avtale med Trackman. Avtalen innebærer at alle klubbens eksisterende simulatorer oppgraderes til Trackman iO. I tillegg utvides innendørstilbudet med ytterlige to simulatorer.

– Vi vil ha seks simulatorer til utleie i Ateahallen allerede i oktober. Våre instruktører vil også ha flere Trackman tilgjengelig til instruksjon og custom fitting, forteller daglig leder André Mortensen i nyhetsbrevet til klubbens medlemmer.

Joakim Mikkelsen (t.v.) og André Mortensen
Joakim Mikkelsen (t.v.) fra Trackman og André Mortensen i Sola GK gleder seg over den nye avtalen.

Også Trackman Range

Ateahallen åpnet i 2021 med fire simulatorer fra Foresight. Dekningsgraden har økt for hvert år. Samtidig som klubben har ønsket utvide kapasiteten innendørs, vil de videreutvikle driving rangen ute.

– I løpet av vinteren vil Trackman bli installert også på rangen. Teknologien vil være tilgjengelig i alle båser på klubbhussiden. Under tak blir det rigget opp skjermer. I båsene utendørs kan egne mobiltelefoner eller nettbrett festes i stativer, opplyser Mortensen.

Med installering av Trackman Range følger også rosinen i pølsa. 

I løpet av 2025 vil det danske teknologiselskapet digitalisere klubbens to 18-hullsbaner. Fra neste vinter kan du spille Forus og Solastranden på alle Trackman-simulatorer, uansett hvor du befinner deg.

– Det er veldig spennende at begge våre baner blir en del av Trackmann-universet og kan spilles på alle simulatorer og driving ranger i hele verden. Sola Golfklubb blir da et komplett Trackman-anlegg både innendørs og utendørs, sier Mortensen. 

Norske Trackman-baner

Disse norske golfbanene er allerede inne i Trackman-systemet:

  • Fana GK
  • Lofoten Links
  • Losby GK
  • Meland GK
  • Miklagard GK
  • Nøtterøy GK
  • Sola GK – Forus
  • Sola GK – Solastranden

PS! Det kommer stadig flere norske baner fortløpende. Følg med!

All historikk fra treninger inne og ute vil dermed samles i ett system. I tillegg åpnes mulighetene for turneringer og konkurranser, lokalt og internasjonalt.

Sola GKs medlemmer får nå en solid oppgradering i Ateahallen. Neste trinn er en helt ny driving range.

Planer om to etasjer

Men planene i en av Norges største golfklubber stopper ikke der.

– Trackman vil også være en god samarbeidspartner for videreutvikling av vår driving range. Vi jobber for å realisere en ny range i to etasjer, med over 40 båser, alle under tak. Forhåpentligvis vil det være på plass mot slutten av 2025, sier André Mortensen.

Trackman-ansvarlig i Norge, Joakim Mikkelsen, var nylig på besøk i Sola GK for å underskrive avtalen og inspisere hallen og rangen. 

– Sola Golfklubb har en unik beliggenhet og en driving range som vi ønsker å være med å videreutvikle til en destinasjon i seg selv, kommenterer han.

– Med flere simulatorer vil klubbens medlemmer få et komplett anlegg og enklere tilgang til golf når de selv ønsker og har tid.

LES OGSÅ//

Powered by Labrador CMS